Условия за ползване последна промяна на April 7, 2010, 5:57:29 PM

img.fedia.eu си запазва правото да премахва или замяна на всички файлове, които застрашават сигурността на сървъра, или не отговарят на правилата. Следните типове файлове се забраняват:

  1. Файлове с порногравско съдържание.
  2. Файлове който нарушават авторските права.
  3. Файлове чието предназначение или цел е да тормозя физическо лице или група от хора..
  4. Файловете, които са незаконни или са в нарушение на международните закони за медийно разпространение.

Качване на което и да е от гореспоменатите файлове ще доведе до:

  1. Незабавното прекратяване на възможността на потребителя да използва img.fedia.eu или някой от неговите услуги.
  2. Заличаването на всякакви изображения, които потребителят е качил на img.fedia.eu.
  3. Възможност за наказателно преследване.

Това ще бъде в сила незабавно след откриване на нарушения, изброени по-горе, с вечно продължителност, по преценка на img.fedia.eu. Ако даден файл бъде изтрит, потребителя не трябва да се опитва да го качва отново.

Правна политика:

Тези условия за ползване на услугата са обект на промяна без предварително предупреждение.Чрез използване на img.fedia.eu, потребителя се съгласява да не включва img.fedia.eu във всякакъв вид съдебен процес ако img.fedia.eu или трета страна приходите за предприемане на правни действия срещу потребителите за нарушения на тези условия за ползване. img.fedia.eu Всички файлове са запазена марка © на съответните им собственици • Всички останали съдържание е Авторско право © Федя Дизайн. Федя Дизайн не носи отговорност за съдържанието на качените от вас файлове, нито пък е в свързване с всички субекти, които могат да бъдат представени в качените от вас файлове.